Historie

Historie

In 2010 hebben een zestal liefhebbers van oude tractoren woonachtig in Dongen en lid van de Historische Motoren en Tractoren vereniging (H.M.T.), besloten om een nieuw evenement op te zetten. Dit was onze reactie op de mededeling dat de organisatie van het Oldtimer Treffen Dongen in 2009 had besloten om te stoppen met het organiseren van dit evenement.

Met een mix van twee voormalig bestuursleden van het Oldtimer Treffen en een viertal jeugdige liefhebbers hebben wij het initiatief genomen om dit evenement onder de naam Oldtimer Weekend Dongen nieuw leven in te blazen met de Stichting Oldtimer Club Dongen.

Na negen jaar hebben een tweetal bestuursleden aangegeven te willen stoppen met de bestuursfunctie en als vrijwilliger betrokken te blijven bij ons evenement. Deze beslissing respecteren wij en wij zijn op zoek gegaan naar een nieuw bestuurslid.

Het nieuwe vijfkoppige bestuur van de Stichting Oldtimer Club Dongen wordt gevormd door Nout Siemons (voorzitter), Frans van Ham (secretaris), Eric Siemons (penningmeester), René Siemons en Tim Trommelen.