Oldtimer Weekend 2014

Evenement 2014

Dit jaar zal op zaterdag 14 en zondag 15 juni 2014 voor de vijfde keer het Oldtimer Weekend georganiseerd gaan worden. Na 4 jaar het weekend aan de Dorpspad in Dongen georganiseerd te hebben, waren wij genoodzaakt voor dit jaar naar een andere locatie te zoeken. Ons vertrouwde terrein moet door Europese regelgeving eens in een bepaald aantal jaren omgedaan worden van grasland naar bouwland. Dit om bepaalde rechten te behouden en aan Europese normen te voldoen.

Ons 5e evenement zal nu worden gehouden aan de Berkenstraat te Oosteind, gelegen in de gemeente Oosterhout, op de weilanden van de familie Bastiaansen uit Oosteind. De berkenstraat ligt hemelsbreed op ongeveer 1 km van de oude locatie. De Berkenstraat is een zijstraat van de doorgaande weg tussen Dongen en Oosterhout, de N629. De locatie zal tijdens het evenement door de bekende wegbewijzeringsvorden zijn aangegeven.

Net als voorgaande jaren hopen wij ook dit jaar wederom een keur aan bezienswaardigheden naar Dongen te kunnen halen om het evenement te laten slagen.

Op ons evenement zullen een mix van oldtimers ouder dan 25 jaar aanwezig zijn bestaande uit tractoren, auto’s, vrachtauto’s, stationaire motoren, (brom)fietsen, motoren, legervoertuigen, woonwagens en verder alles wat met de ontwikkeling van de landbouw te maken heeft.

Waarbij wij de voorgaande jaren een ring van tractoren van de merken David Brown, Ford, Steyr en Fiat hebben weggezet, willen wij dit jaar een ring plaatsen van Fendt. Wij willen een ieder die in het bezit is van het merk Fendt oproepen om deel te nemen aan ons evenement.

Gedurende beide dagen is een onderdelen ruilbeurs aanwezig voor de liefhebber en hebben ook de kleine en toekomstige hobbyisten hun vermaak. Het gehele weekend zijn een luchtkussen en zandbak aanwezig en zal op zondag ons evenement aangevuld worden met de aanwezigheid van de Ezelvriend.

Ons evenement is gratis toegankelijk voor zowel de deelnemers als de bezoekers. Van de deelnemers vragen wij alleen een bijdrage wanneer deze gebruik willen maken van een overnachtingplaats of deel willen nemen aan de barbecue.

De show duurt op zaterdag van 8.00u tot 17.00u en op zondag van 10.00u tot 17.00u.

Voor nadere informatie en/of aanmelden kunt u ons bereiken door te mailen naar info@oldtimerclubdongen.nl of te bellen na 18.00 uur met Nout Siemons (06-21826723) of Frans van Ham (0162-320634)