Oldtimer Weekend

Evenement 2019

Dit jaar zal op zaterdag 11 en zondag 12 mei 2019 voor de tiende keer het Oldtimer Weekend georganiseerd gaan worden.

Evenals de voorgaande jaren wordt ons evenement wederom gehouden aan de Berkenstraat te Oosteind, gelegen in de gemeente Oosterhout, op de weilanden van de familie Bastiaansen uit Oosteind.

De Berkenstraat is een zijstraat van de doorgaande weg tussen Dongen en Oosterhout, de N629. De locatie zal tijdens het evenement door de bekende wegbewijzeringsvorden zijn aangegeven.

Net als voorgaande jaren hopen wij ook dit jaar wederom een keur aan bezienswaardigheden naar Dongen te kunnen halen om het evenement te laten slagen.

Op ons evenement zullen een mix van oldtimers ouder dan 25 jaar aanwezig zijn bestaande uit tractoren, auto’s, vrachtauto’s, stationaire motoren, (brom)fietsen, motoren, legervoertuigen, woonwagens en verder alles wat met de ontwikkeling van de landbouw te maken heeft.

Waarbij wij de voorgaande jaren een ring van tractoren van de merken David Brown, Ford, Steyr, Fiat, Fendt, Ferguson, Deutz, Unimog en Volvo hebben weggezet, willen wij dit jaar een ring plaatsen van John Deere.

Wij willen een ieder die in het bezit is van het merk John Deere oproepen om deel te nemen aan ons evenement.

Gedurende beide dagen is een onderdelen ruilbeurs aanwezig voor de liefhebber en hebben ook de kleine en toekomstige hobbyisten hun vermaak. Het gehele weekend zijn een luchtkussen en zandbak aanwezig.

Ons evenement is gratis toegankelijk voor zowel de deelnemers als de bezoekers. Van de deelnemers vragen wij alleen een bijdrage wanneer deze gebruik willen maken van een overnachtingplaats of deel willen nemen aan de barbecue.

Dit jaar wordt voor het eerst op zaterdagavond na de barbecue een feestavond met DJ georganiseerd. Ook is dit jaar naast de ploegbak een keientrek aanwezig waar de deelnemer zijn oldtimer kan testen.

De show duurt op zaterdag van 8.00u tot 17.00u en op zondag van 10.00u tot 17.00u.

Voor nadere informatie en/of aanmelden kunt u ons bereiken door te mailen naar info@oldtimerclubdongen.nl of te bellen na 18.00 uur met Nout Siemons (06-21826723) of Frans van Ham (0162-320634)