Oldtimer Weekend 2013

 

Evenement 2013

Dit jaar zal op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2013 voor de vierde keer het Oldtimer Weekend Dongen georganiseerd gaan worden aan de Dorpspad te Dongen. Net als voorgaande jaren hopen wij ook dit jaar wederom een keur aan bezienswaardigheden naar Dongen te kunnen halen om het evenement te laten slagen.

Op ons evenement zullen een mix van oldtimers ouder dan 25 jaar aanwezig zijn bestaande uit tractoren, auto’s, vrachtauto’s, stationaire motoren, (brom)fietsen, motoren, legervoertuigen, woonwagens en verder alles wat met de ontwikkeling van de landbouw te maken heeft.

Waarbij wij de voorgaande jaren een ring van tractoren van de merken David Brown, Ford en Steyr hebben weggezet, willen wij dit jaar een ring plaatsen van Fiat. Wij willen een ieder die in het bezit is van het merk Fiat oproepen om deel te nemen aan ons evenement.

Gedurende beide dagen is een onderdelen ruilbeurs aanwezig voor de liefhebber en hebben ook de kleine en toekomstige hobbyisten hun vermaak. Vorig jaar hebben wij voor het eerst een ploegbak aangelegd en dit is ons goed bevallen waardoor wij ook dit jaar weer een ploegbak weg zullen leggen.

Legervoertuigen: Dienstplicht herleeft!

Dit jaar zal het aantal aanwezige legervoertuigen flink worden uitgebreid. Naast de mobiele veldkeuken is er ook een complete mobiele communicatie eenheid met bijbehorende authentieke radio's en antennes aanwezig. Belangstellenden kunnen alles van dichtbij bezichtigen. Een stukje nostalgie voor oud gedienden, die hier hun hart weer kunnen ophalen. (www.legervoertuigen.nl)

Ons evenement is gratis toegankelijk voor zowel de deelnemers als de bezoekers. Van de deelnemers vragen wij alleen een bijdrage wanneer deze gebruik willen maken van een overnachtingplaats of deel willen nemen aan de barbecue.

Voor nadere informatie en/of aanmelden kunt u ons bereiken door te mailen naar info@oldtimerclubdongen.nl of te bellen na 18.00 uur met Nout Siemons (06-21826723) of Frans van Ham (0162-320634)